Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Sabtu, 12 Mac 2011

Kelakar!!! Demonstrasi UMNO tak dapat sambutan!!



Semalam, UMNO buat demonstrasi mendesak anwar menyerahkan DNA kepada pihak berkuasa.. dengar cerita, wanita besi Ummi Hafilda hadir ke program itu.. tapi. demonstrasi itu langsung tidak dapat sambutan.. hanya kuncu-kuncu mereka yang datang.. Kasihan..

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kita sebok dengan dna anwar tapi tidak sebok dengan ummi yang mengaku dia berzina dengan anwar. kenapa tak ditangkap ummi ni, sedangkan dia berkali2 buat pengakuan?. mereka dok sebok arak ummi ni kesana kemari sedangkan ia seorang penzina. sepatutnya mereka ni beramai2 tangkap ummi ni dan di bawa kemuka pengadilan. apakah seorang yang mengaku berzina harus diberikan penghormatan?. tenung2kan lah.....

Tanpa Nama berkata...

Si MAHAfIRAUN Mahadir tu bila pulak naj pi Mahkamah? Mungkin dia tunggu soalan bocor dpd Karpal Sing dulu kot baru nak pi.,,,,ha,,ha,,ha

Betoi2 Hari ini Dalam Sejarah....

Pakwe berkata...

harharhar...

lain kali buat demo depan rumah anwar ibrahim..baru dia buku bertemu ruas..tapi diorang mana berani...sbb tau akan dikenakan tindakan undang2..

badigol sunggoh deme ni

SUNGAI RAPAT ONLINE berkata...

Salam

Inilah jenis blog upahan Pas yang takut akan kebenaran. Untuk maklumat sebenar mengenai demo di Arena Square Batu Gajah sila klik di sini http://pengundisetiasungairapat.blogspot.com/2011/03/anwar-didesak-beri-sampel-darah-yb-dato.html

kipas berkata...

KALAU ORANG TAK ADA MASA CERAMAH UMNO - ITU BIASA

MASA UMNO DEMO, ORANG TAK DA - ITUPUN BIASA

TAPI PRK - MENANG BESOR HAHAHAHAHA

BUKAN MACAM PARTI SESAT & PARTI ALJUBS - CROWD PENUH GILER TAPI BERTANDING BUNGKUS

MENANG SORAKLA KATAKAN - MACAM LANGAU

Tanpa Nama berkata...

hang ni pembohong la paeh...maklumat pun salah..umi hafilda mane ade datang semasa program tu....kehadiran sekitar 400 org....hang ambik gambo dr belakang...silau...mane nampak...kalau nak bohong pun....fakta kena le betoi...

Tanpa Nama berkata...

Paeh hang jangan jadi munafik macam Nizar komunis asyik pembohong orang sentiasa. Kau kena bertaubat kerana ramai yang baca blog kau dah kena pembohong dengan kau. Bertaubatlah Paeh oiii

Tanpa Nama berkata...

PATUTLA ORANG UMNO KATA PAS PARTI SESAT

KUAT PEMBOHONG - MENGAKU MEMPERJUANG ISLAM