Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Jumaat, 3 Mei 2013

PANAS! Hamidah kata Anwar perlu dibunuh!Jom dengar!

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

POLIS TUNGGU APA LAGI NI ???

BERTUGAS UNTUK UMNO KE ATAU BERTUGAS UNTUK RAKYAT.

DUIT GAJI KAMU RAKYAT YG BAYAR BUKAN UMNO YG BAYAR !!!!

Tanpa Nama berkata...

DSAI...apa lagi bukti dah jelas...saman dan dakwa kat mahkamah jer perempuan samseng giler babi nie.....baru dia tahu...langit..tinggi atau rendah.....

Tanpa Nama berkata...

apasal lapor kat polis....lapor lah kat unit pemuda amal pas. Poliskan anjing kerajaan, tak takut kena gigit bontut ke? atau memang suka kena sondoi jubo tu....bako jg x bako.

zamani berkata...

kak midah rupa kamu dah la macam lempeng basi ada hati plak nak bunuh orang,kalau bogel babi pun lari....

Tanpa Nama berkata...

AHAD 5/5/2013 HARI PENENTUAN BAGI MIDAH BP. DIA AKAN TEROYAK (MENANGIS)DI-GOPENG MACAN PRU12. SEBAB PRU13 DIA AKAN KALAH.

Anak Jati Sungai terap berkata...

MIDAH RONGGENG SUDAH TIADA HARAPAN. WAJAHNYA DAH PUDAR TIADA SERI LAGI. INI KALILAH KITA UBAH. UBAH JANGAN TAH UBAH. HIDUP PAKATAN RAKYAT DAN HAPUSKAN UMNONGOK. HAPUSKAN MIDAH DARI DUN PERAK. GO TO HELL YOU, MIDAH RONGGENG.

Anak Jati Sungai Terap berkata...

DON'T CRY FOR ME DUN PERAK BY MIDAH RONGGENG. LET ME GO. HUHUK...HUHUK...HUHUK... GOOD BYE MB METALLIC.

Berita dari gunung berkata...

PERINGATAN SEBELUM MENGUNDI:

MELAYU BERPECAH, MELAYU AKAN RUGI. KALAU SUKA BERDEMONSTRASI, NANTI YANG AKAN MATI ADALAH UMAT MELAYU DAN PASUKAN KEAMANAN MELAYU.

PENGANJUR DEMONSTRASI TIDAK AKAN MATI SEBAB MEREKA DUDUK JAUH-JAUH, RAKYAT JUA AKHIRNYA JADI TERBUAI, GHAIRAH, MELAMPAU,CEDERA DAN MATI.

MELAYU HARUS KEMBALI BERSATU DALAM BARISAN NASIONAL. BILA MELAYU BERPECAH, MUSUH AKAN BERSORAK. NEGARA KECIL SINGAPURA JUGA AKAN BERTEPUK TANGAN.

INILAH NEGARA ISLAM CONTOH SELURUH DUNIA,OLEH ITU BANGSA MELAYU WAJIB BERSATU ATAS RASA KESYURUKAN NIKMAT DAN RAHMAT ILAHI DIBAWAH BARISAN NASIONAL. KALAU ADA YANG TIDAK KENA DENGAN TINDAK TANDUK BARISAN NASIONAL, PARTI KOMPONENNYA DAN PEMIMPINNYA, KITA WAJAR BETULKAN SELEPAS PRU13.

UNDI BARISAN NASIONAL ATAS RASA KESYUKURAN..!!! !!!

Tanpa Nama berkata...

Sudah terlambat Bro. Sudah bagi 50 thn lebih. BN/UMNO berjaya melahirkan ahli politik yg membahayakan keharmonian rakyat.
Tahniah UMNO/BN akan ku tinggalkan mu pada PRU 13 ini.

Tanpa Nama berkata...

Klu nk monopos mcm tu le..tak keruan jdnye..

Tanpa Nama berkata...

kalau kasihan pada UMNO, undilah PAKATAN RAKYAT. Bukan apa, bila dah kalah nanti barulah mereka akan bertaubat. Jadi marilah kita mengajak UMNO bertaubat dengan cara mengundi PAKATAN RAKYAT.

Tanpa Nama berkata...

Tumbangkan umno/ BN adalah tanggungjawab kita sebagai rakyat malaysia.