Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Khamis, 2 Mei 2013

Kak Midah penakot! tunjuk muka pastu balik!


 Perbincangan diantara Calon PAS Radzi Zainon dan wakil Hamidah..
 Hamidah bertambah sakit hati apabila calon bebas yang menjadi orang kuat beliau suatu ketika dahulu iaitu Saudara Mior bersalam mesra dengan Radzi Zainon
 Inilah adik Midah yang terkenal "Langsi"nya...merampas mikropon lalu menyatakan kepada hadirin bahawa debat ini tiada permit dan batal..
 Kekecohan mula berlaku apabila mereka terjerit-jerit dan melaungkan perkataan provokasi..
 Orang ramai menanti dengan penuh sabar...
 Beginalah wajah-wajah macai Hamidah yang terjerit-jerit dan cuba melakukan provokasi supaya keadaan menjadi tidak tenangdan debat ini dibatalkan..
 Lihatlah wajah sunggul Hamidah Osman yang seperti kerisauan dan ketakutan sebelum berlangsungnya debat tersebut...
 Segalanya hampa...apabila Hamidah Osman dan gerombolannya tergesa-gesa meninggalkan tempat perdebatan malam tadi..
Malam tadi telah diadakan "Debat SAR" di Maju Rapat dalam DUN Sungai Rapat yang telah mendapat sambutan sebegitu hebat,apabila kedua-dua penyokong calon bersorak lantang..bagi penyokong Radzi Zainon mereka bertakbir...manakala bagi penyokong Kak Midah mereka sentiasa menyanyikan lagu "Inilah Barisan Kita"..yang dah muak apabila didengar..

Midah bersama gerombolannya hadir sekitar jam 10.00 malam,mereka hanya berkumpul dihadapan tempat ceramah sambil bersorak dan menjerit nama Radzi Zainon..Apabila moderator debat mempelawa Midah untuk naik ke pentas,tiba-tiba mereka menjerit mengatakan tiada permit,sedangkan permit telah diberikan oleh pihak keselamatan pada 25 April 2013 ( Lihat Salinan Permit mengadakan aktiviti ceramah di bawah ini )

Tiba-tiba Midah dan gerombolannya meroyan dengan menjerit mengatakan program debat itu tiada permit..bangangggnya puak-puak nii..kalau takda permit dah lama pihak keselamatan menghalau para hadirin ditapak program,sebab ada permitlah malam tadi juga diadakan ceramah yang disampaikan oleh ustaz Faizal.

Keadaan menjadi kelam kabut apabila pihak Midah dan gerombolannya menjerit-jerit mahu melakukan provokasi dan atas dasar bangang mereka yang menjerit mengatakan tiada permit,puak gerombolan ini beredar dengan tergesa-gesa meninggalkan tempat program.

Segalanya seperti sudah dirancang...mereka hanya hadir untuk menutup kemaluan mereka sekiranya tidak hadir..apabila dilihat wajah Midah kelihatan tidak selesa dan gabra..maklumlah perkara sebenar akan diketahui umum,jadi untuk tidak dikatakan "Bacul" mereka hadir dan tergesa-gesa balik sebelum berdebat..Inilah YB Sungai Rapat yang "Cakap Tarak Serupa Bikin" dan mengada-ada alasan tiada permit semata-mata takut segala fitnah mereka selama ini akan diketahui umum..Apa yang penting manusia seperti ini sudah tidak layak menjadi YB selepas PRU13 ini,

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Lagi artis sokong undi. BN? Lihat sini Kena Boikot ke?

Sudin berkata...

Otak syaitan penipu Midah ni...!
Mula-mula nak bina dewan orang ramai...bila dapat bantahan alih-alih tukar sekolah ugama rakyat.
Melayu Umno(B)/Bn yang bangang dan tengin akan melompat mengamuk kalau dengor soal ugama mereka dibantah.
Cukup senang untuk membangkit dan membakar semangat tengin bangsa melayu Umno(B)ni.....!

Begitulah liciknya dasar perkauman dan sentimen keagamaan oleh Umno(B)/Bn...

che ada berkata...

Si Zura (adik midah ber t-shirt putih) kalu bertekak udah rupa samseng. Hari tu terjerit2 depan umah org semata2 nak halang satu ceramah kelompok di Taman Tasek Permai. Bersungguh2 dia nak halang program tuh.. Burok benor pempuan terjerit2 tak tentu hala mcm dia ni