Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Khamis, 14 Julai 2011

Demo dan Poster BERSIH sambut Najib di LondonGambaran dan situasi ini tidak akan sesekali keluar di UtuSex, RTM, TV3. Jadi, sesiapa yang enggan membaca atau membuka kiriman ini memanglah rugi.
Menurut blog Jalan Pulang, Pejabat Pesuruhjaya Tinggi Malaysia di London dikatakan terpaksa meminta bantuan polis London untuk membawa masuk delegasi Malaysia ke Mansion House di Garlick Hill, berhampiran dengan tebing Sungai Thames.
Najib dan delegasinya dikhabarkan mengadakan sesi pertemuan dengan komuniti perniagaan United Kingdom serta pertemuan delegasi perniagaan Malaysia dan negara itu.

Walau bagaimanapun, menurut seorang rakyat Malaysia di sana, rombongan Najib terpaksa meminta bantuan polis kerana berpuluh-puluh rakyat Malaysia menunggu sambil membawa kad berwarna kuning dengan tulisan PSM 6, BERSIH, dan Mansuhkan ISA.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kesian Najib....ingat kan boleh relax bila pi luar negara.....tup...tup...tup...adoi sakit kepala dan mata.....eden...cepat !!!!!! selamatkan eden , eden fobia warna kuning....