Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Ahad, 6 Januari 2013

Ustaz Radzi Edar kalendarMedan Gopeng- 6 Januari 2013
Sempena menyambut tahun baru 2013, Pusat Khidmat Masyarakat  (PAS) DUN Sungai Rapat telah menganjurkan  Program mengedar kalender Pusat Khidmat  di Pasar Tani Medan Gopeng pagi tadi yang juga disertai  oleh bakal Calon PAS DUN 43 Sg Rapat, Ustaz Radzi Zainon.
Beliau telah diringi oleh Sdr Majer (B) Yaakub bin Mohd Yasin dan Encik Mat Osman beserta 8 petugas. Program yang bermula jam 10 pg itu  berakhir pada 11.30 pg dan menyelesaikan edaran sebanyak 700 keping kalender.
"Ini antara langkah mudah saya menyantuni rakyat, bertanya khabar dan mengetahui isu-isu setempat iaitu melalui edaran kelander dan risalah. Kalender mudah diterima ramai berbanding risalah kerana masyarakat kita tidak pernah menolak pemberian kalender percuma" jelas Radzi zainon apabila ditanya pandangan berkenaan program berkenaan.
Rata-rata masyarakat di Pasar Tani telah mengenali personaliti Radzi malah menganggap beliau adalah antara calon yang menjadi pilihan rakyat masakini.
Muhammad Nuruddin Bashah
Unit Penerangan MTD Sungai Rapat2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Saksikan Video sensasi ini. Baru 2013 khusus untuk golongan muda Lihat Disini.

kaly berkata...

Slm...Isu pakatan sekarang ne perlu turun padang bersama 3 parti seberapa kekerapan yang bolih,supaya musuh nampak kebenaran hala tujunya pakatan benar-benar keputrajaya k wslm