Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Sabtu, 9 Jun 2012

Umno 'upah' Anjang Aki ganggu Ceramah Pak Jabit Malam ini!


Macam biasa.. Sifat meroyan seoerti babun tercekik tulang.. Kak Midah sekali lagi malam ini akan ganggu ceramah PAS yang dihadiri oleh Pelakon Hantu Kak Limah, Pak Jabit dan Ustaz Misbahul Munir malam ini..

Khemah dah dipasang di tapak program PAS

Kelihatan 5 khemah telah dipasang diatas tapak program PAS.. Kita terpaksa teruskan juga berselebelahannya dan pihak Polis bagi jaminan utk jaga keselamatan..

Malam tadi mereka dah pasang merata-rata banner ceramah mereka yang bertajuk, Ceramah Isu-Isu Semasa: Bersatu Kita Teguh Bercerai Kita Roboh.


Penceramahnya ialah Dato' Baharuddin Omar yang lebih dikenali Anjang Aki [gambar]..

Hahaha... sorang lagi pelakon yang veteran diperlembukan oleh
Hamidah malam ini.. Kesian.. Baru-baru ini penjual gelang, Ac Mizal diperberukkan.. Malam ini giliran Anjang Aki pula.. Jatuh maruah seorang Dato' ini..

Kita bukan nak kutuk dia sokong mana, tapi tidak perlulah bodoh ganggu ceramah PAS.. Jangan dipergunakan.. Buat la hari lain...

Apa-apa pun, jangan lupa datang malam ni.. Dengo cerita Midah xde.. g Oversea.. haha.. Kita tengok Anjang Aki meroyan.. Jom ramai-ramai.. Dekat beno dengan rumah Midah!!

Berapa Bas mereka akan angkut malam ni? nantikan.. Sebelum tu pekena Kueytiaw goreng kt tempat ceramah Umno dulu.. Hehehe..

JOM BERAMAI-RAMAI!!

3 ulasan:

Jat Lembu berkata...

kesian orang tua ni..dah nyanyuk pun masih diperlembukan...

Tanpa Nama berkata...

Lembu kira ok lagi jadi cina doll lagi teruk

Tanpa Nama berkata...

KAT KEDAH NI ADA PUSAT HIBURAN BARU. MAI ORANG PAS. SAMA-SAMA KITA PI PERASMIAN NANTI.