Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Rabu, 9 Mei 2012

Woi! Apa Salah Kami!!


Jom tengok video ni.. nilai sendiri betapa zalimnya pemerintah! Bagi Midah tengok pon boleh keluo ayo mata.. hehe..

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Pas hanya memperjuangkan agama bukan dijalan Allah tetapi hanya dengan dendam kesumat terhadap orang Islam lain dan sanggup bersama kafir seperti DAP dan perjuangan ini bukan dikehendaki oleh Allah SWT.
Intisari dalam ceramah Pas lebih mirip kepada kutukan dan ejekan. Sikap mengutuk dan mempersendakan individu-individu dan golongan tertentu menjadi lumrah kepada kebanyakan penceramah PAS masa kini.
Fikirkanlah sendiri..PAS hanya mempergunakan Islam demi politik duniawi tanpa sedar yang mereka sebenarnya tangan-tangan yang memburukkan Islam itu sendiri.
Segala baik dan buruk politik mereka diterjemah dalam Islam kononnya mereka benar maksum tanpa melakukan sebarang salah dan dosa. Demi politik dunia, mereka sanggup menggunakan Islam sebagai alat untuk memegang kuasa dunia dan harta benda rakyat.
Buktinya, tanya soalan ini pada diri saudara :
1. Islam kah parti yang redho kalimah ALLAH digunapakai oleh kristian dlm bentuk triniti?
2. Islam kah parti yang dah buang perjuangan Negara Islam dengan alasan rupanya Negara Islam tiada dalam Al Quran? Yang hendak pinda Perlembagaan menjadikan Islam bukan agama rasmi negara tetapi addin (memang Islam itu addin tapi apa agama rasmi negara? Islam, Kristian, Budha, Hindu?..yang mana satu)
3. Islam kah parti yang bersetuju tidak mahu menubuhkan Negara Islam dengan rakan sekutunya?
4. Islam kah parti yang menghalang perhimpunan bersama umat Islam? Tetapi mewajibkan perhimpunan ‘Bersih’ yang penuh dengan keganasan & dengan niat menjatuhkan kerajaan.
5. Islam kah parti yang menghalalkan perhimpunan haram diketuai kafir harbi? Ambiga & Anuar Ibrahim menyokong hak LGBT.
6. Islam kah parti yang memecat exco agamanya tanpa diberi peluang bela diri? Yang mahu mempertahankan aqidah umat Islam dan menjaga syariat?
7. Islam kah parti yang menyokong orang yang "menyokong sebarang usaha untuk menjaga keselamatan Israel"?
8. Islam kah parti yang menjadikan manusia yang tersangat buruk akhlak dan perangainya sebagai calon Perdana Menteri?
9. Islam kah parti yang menjadilkan komunis saperti Mat Indera sebagai idola dan dinobatkan sebagai hero dan wira negara?
10. Islam kah parti yang mengutuk polis dan pasukan keselamatan termasuk anggota Balai Polis Bukit Kepong yang terkorban mempertahankan negara sebagai pengkhianat dan barua penjajah?

Persoalannya, adakah UMNO melakukan semua itu? Atau sebaliknya PAS yang sudah dikuasai para parasite? Fikir2 lah demi Islam, Melayu..dan anak cucu kita.

Dan fikirlah juga..UMNO bersama MIC & MCA tetapi UMNO adalah ketua & peneraju dalam kumpulan..Islam dapat ditegakkan. Walaupun PAS bersama DAP & PKR, siapa ketuanya? DAP..langkah mayat aku dulu kata Karpal Singh. Undilah untuk jaminan Islam, Melayu & anak cucu bangsa sendiri.

Roslan Alan berkata...

umno lah pejuang Islam yang sanggup membunuh saudara Islamnya di Memali..

umno lah Islam sejati yang mana bekas presidennya menghina janggut serta Sunnah nabi...

umno lah Islam terbaik bila bekas Presidennya yang merasmikan kilang arak di Shah Alam beberapa dekad dulu...

umno lah parti Islam yang tidak pernah menghalang murtad berlaku di Wilayah Peseketuan...

umno pemimpin Islam yang mana pemimpin2nya mempunyai saham dalam syarikat arak dan judi...

hehehehe..umno berak tabur taik sana sini lepas tu suruh orang lain cuci...

kahkahkahkahkah....

Tanpa Nama berkata...

tanpa nama yang tulis panjang tu...

1.Sebab kristian pun ada yang guna kalimah Allah, sama macam 'amin'.

2.Pinda Perlembagaan tu confirm jadi ke?Semua negara adalah negara Islam, bumi ni pun bumi Islam. Pada aku x salah kalau guna konsep negara kebajikan dengan Islam dinaikkan.

3.Pikir la jwpn kedua tu.

4.Xsemua Melayu tu Islam.FYI, BERSIH sekadar menuntut keadilan dan ketelusan SPR.sepatutnya setiapkali pilihanraya, parti bertembung dengan parti, bukan parti bertembung dengan kerajaan.sila fikir perbezaan dua benda nih.

5.Perhimpunan BERSIH bertujuan nak pilihanraya yang adil dan saksama.Bukan semua orang Arab tu Muslim,kena ingat. Adakah salah menuntut kebenaran demi negara?Anda yakin Anwar tu menyokong LBGT?Atau anda cuma ambil apa yang ditulis oleh pro BN?

6.Hassan Jati?kalau bro ada company, pekerja buat keputusan ikut suka hati, dan keputusan tu menggugat company anda, apa yg anda buat?warning?dah bagi, tapi still degil, kita buang la.buat apa simpan.

7.Anda baca petikan ini di Utusan yek?Sila la baca paper di mana artikel tu keluar. ada syarat2 yang confirm Israel xkan ikut la.

8.Islamkah parti yang ketuanya terang2 merompak rakyat, tetapi tidak ditegur dan ditegah?

9.ini lagi satu.pasal Mat Indera..lain kali kasi abeh baca, baru komen. Masa Mat Indera tu, negara masih bawah British, Mat Indera join Komunis utk bebaskan Tanah Melayu.

10.Peristiwa bukit kepung terjadi masa bila?polis zaman tu semua adalah di bawah perintah British.

aku pikirkan demi Islam, Melatu dan Malaysia, aku xnak BN.

Abang Sayang berkata...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
1~BUKTI 1 * (HOT)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=related



Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

pesara berkata...

Heran ye org buta leh mnaip kat blog camni. Tulisla asal cow bagia.