Senarai Blog Saya

JOM FOLLOW | ...:::: BGM online ::::....

Rabu, 12 September 2012

Demo Esok! Sebarkan!

Jangan lupa esok kita beramai ramai ke Masjid Negeri, Ipoh bagi kita menyatakan bantahan terhadap Penerbitan sebuah Filem Pendek Amerika oleh Sam Bacile yang mendapat pembiayaan dari Yahudi Laknatullah untuk menghina Rasulullah SAW menerusi filem tersebut. SEBARKAN!

1 ulasan:

Kump. Anak2 Muda Keluar UMNO berkata...

.

(( Take Note )) Anda Tentukan - Rakyat Terengganu Atau Rakyat Selangor Rakyat Terbodoh?..


Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang selesai. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul..

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR.... Yakin dan percayalah, anda tak rugi apa2 jika bg peluang kpd PR malah untung..